€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Anatole de wandelende krokodil
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Lilliputiens Anatole de wandelende krokodil

Artikelnr 83004
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Als je ergens heen kruipt of loopt, kun je je Anatole, de wandelende krokodil van Lilliputiens gezellig met je meenemen. Waar je ook gaat, de krokodil zal je volgen als je het touwtje niet loslaat! Lilliputiens heeft gebruik gemaakt van verschillende soorten stoffen die allemaal anders aanvoelen, heel goed voor de tactiele waarneming (het voelen) van je kleintje! En weet je wat het leuke is van deze krokodil? De wielen kunnen eraf en dan kan je lekker knuffelen en ook nog rammelen, want er zit een belletje in Anatole! Wat gezellig, zo'n lieve krokodil van Lilliputiens. De krokodil kan dankzij de afneembare wieltjes ook gewoon in de was!

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Rollenspel
Afmetingen:ca. 30 x 12 x 14 cm
Materiaal:stof en hout
EANcode 5414834830040

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.