€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapelblokken Karel Kasper
Aantal: 1
Uw prijs
22,95

Stapelblokken Karel Kasper

Artikelnr 300942
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,95

Lekker stapelen, bouwen en spelen met deze vier zachte stoffen blokken Karel Kaper van Haba. Dit zijn mooie eerste blokken voor je kleintje. De vrolijke afbeeldingen, labeltjes en andere dingen zullen direct aanspreken en uitdagen tot spelen. Lekker voelen aan de Haba labels, blaadjes, verschillende stofjes voelen en jezelf bekijken in de spiegel en nog meer. De kleuren leren kennen en natuurlijk stapelen en omgooien! Het kan allemaal geen kwaad met deze mooie Haba blokken.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen kubus:7 x 7 x 7 cm
EANcode 4010168215587

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.