€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Dag Konijntje
Aantal: 1
Uw prijs
44,96

Dag Konijntje

Artikelnr 87096
Levertijd Direct leverbaar
€ 44,96

'Dag konijntje'is een mooi stoffen boek. Het vertelt kinderen iets over het verloop van een dag in hun leven. Tijdens het bekijken van het boek, valt er veel te ontdekken door verschillende beweegbare elementen en de kleertjes van konijn kunnen ook aan en uitgetrokken worden. Het boek nodigt uit tot interactie waardoor het voor kinderen een gezellige manier is om de dag door te nemen. Een leuk doe-boek dat kinderen tijdsbesef bijbrengt! Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Concentratie
Jongen meisjeUnisex
Leeftijd vanaf0 jaar
Leeftijd tot2 jaar
Leerfunctie 1Concentratie
Leerfunctie 2Letters en woordbegrip
Materiaalkatoen en polyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting25x25
EAN code5425000870968
EANcode 5425000870968

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.