€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
boek knuffels van Cesar
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

boek knuffels van Cesar

Artikelnr 86863
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

Dit lieve zachte stoffen knuffel-boekje César van Lilliputiens, heeft 1 bladzijde met een knispergeluid en een bladzijde met een piepje en een los vingerpopje César en in de laatste bladzijde kun je een foto plaatsen van je eigen kleintje. Met dit boekje gaat baby César voor het slapen gaan al zijn vriendjes een knuffel geven. Het vingerpopje César kun je eruit nemen en dan kun je op elke bladzijde gaan knuffelen met Albert achter zijn grote slurf, bij Georges, Alice en de bij ben je veilig in hun armen. Als laatste zegt hij "slaapwel"aan mama en gaat ie slapen in zijn hangmat.Je kunt een leuke foto van je kleintje in de achterste pagina plaatsen, zodat je kleintje samen met César gaat slapen. Slaap zacht.

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie
Materiaal:80% Polyester en 20 %Katoen
Afmeting:15 x 15 cm.
EANcode 9782930417394

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.