€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stoffen boek Roodkapje
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Stoffen boek Roodkapje

Artikelnr 86609
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

Lilliputiens heeft het spannende sprookje van Roodkapje vorm gegeven in dit prachtige stoffen boek met veel oog voor detail. Als het boek dicht is, is het net een koffertje dat je met je mee kunt nemen. Maar eenmaal open geritst.....gaat het spannende verhaal beginnen! De rode mantel hangt achter het deurtje en kan bij Roodkapje worden aangetrokken zodat ze op pad kan gaan naar haar oma. Ze neemt haar mandje vol lekkers mee en stapt door het bos. Ze kan in het boek ook echt achter de bomen doorlopen. Onderweg komt ze natuurlijk de hongerige en brutale wolf tegen die uiteindelijk haar oma op eet. Als je de grote bek van de wolf optilt, kun je oma zien zitten. Roodkapje past er ook nog helemaal in.....maar gelukkig komt daar de jager om hen te bevrijden. Aan de achterkant staat de wolf afgebeeld met een ritssluiting in zijn buik waardoor Roodkapje gelukkig weer gauw naar buiten komt. Een super mooi afgewerkt boek waarin je dit sprookje op een bijzondere manier zult beleven.Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Fijne motoriek, Onderzoeksdrang
Type kindAlle kinderen
Afmeting26 x 26 cm
EANcode 5414834866094

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.