€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Stella kijk- en speelboek
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Lilliputiens Stella kijk- en speelboek

Artikelnr 83374
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Dit lieve knuffelboekje met Stella, hertje van Lilliputiens (83374) is een ideaal cadeautje voor de allerkleinsten. Het zachte boekje heeft kleurrijke plaatjes en flapjes om te ontdekken, structuurtjes om te voelen en knispergeluidjes om te horen. Je maakt het boekje met het klitteband-koordje gemakkelijk vast aan buggy, wandelwagen, maxicosi of box, en de bijtring die aan het boekje vast zit is fijn om op te bijten bij doorkomende tandjes.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
EANcode 9782390590132

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.