€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens stoffen doeboek Baby Boom
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Lilliputiens stoffen doeboek Baby Boom

Artikelnr 83275
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

Dit leuke eerste zachte,stoffen boek Baby Boom van Lilliputiens (83275) heeft heerlijk kleurrijke afbeeldingen. Ontdek snel de verschillende dieren die op de boerderij geboren worden en speel lekker met de losse diertjes. De diertjes zijn kleine knuffeltjes die in de buik van het moederdier passen en geknuffeld kunnen worden tussen de pootjes van de dieren. Kijk maar eens gauw wie er uit het ei kruipt bij moeder kip, en wie verstopt zich tussen de poten van de koe? Dit is een leuk eerste boek om samen met je kleintje te lezen en te doen.

Leerdoelen Ordenen, Letters en woord begrip, Concentratie
Materiaal:100% polyester
Afmeting boek:32 x 32 x 4 cm.
Wasvoorschrift:30 gr. wolwasprogramma
EANcode

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.