€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Slaap zacht klein vosje doeboek
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Lilliputiens Slaap zacht klein vosje doeboek

Artikelnr 83271
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Dit zachte, stoffen vertelboek/doeboek van Slaap zacht kleine vos van Lilliputiens (83271) laat je kleintje zien wat er allemaal gaat gebeuren voordat ie naar bed gaat. Je laat het kleine vosje, dat meegeleverd wordt, al deze ritueeltjes voor het slapen gaan beleven in het boek. Zoals lekker in bad gaan en een verhaaltje voorlezen en nog even samen spelen voor het slapen gaan. Het boek heeft leuke accessoires, zodat je actief kan deelnemen aan het verhaal. Het boek nodigt uit tot interactie waardoor het voor kinderen een gezellige manier is om de dag af te sluiten. Een leuk doe-boek dat kinderen tijdsbesef bijbrengt! Stoffenspeelgoed van Lilliputiens is met erg veel oog voor detail afgewerkt. De gebruikte materialen zijn altijd van een mooie en goede kwaliteit.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie en creativiteit
Afmeting:27,5 cm. x 21,5 cm. x 4 cm.
Wasadvies:machine was koud,30 gr.
EANcode 9782390590040

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.