€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Boek Wie verstopt zich achter Pablo?
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Lilliputiens Boek Wie verstopt zich achter Pablo?

Artikelnr 83212
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,95

Wie verstopt zich achter Pablo de toekan in dit zachte boekje van Lilliputiens (83212)? En van wie is die prachtige harige staart en van wie zijn de lange dunne poten en van wie de kleurrijke manen die uit het boekje piepen? Pagina na pagina ontdek je in dit zachte speelboekje Pablo nieuwe diervriendjes. Dit boekje heeft verschillende texturen die de tastzin zullen stimuleren. Je kunt het boekje met twee striklinten makkelijk aan de kinderwagen of maxi-cosy bevestigen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Fijne motoriek
Afmeting:15 x 12 cm.
Materiaal:polyester
EANcode 9782930417912

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.