€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens boekje Marius Papa waar ben je?
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Lilliputiens boekje Marius Papa waar ben je?

Artikelnr 83099
Levertijd Direct leverbaar
€ 35,95

In dit zachte knuffelboekje van Lilliputiens (83099) Marius "Papa waar ben je?" is het kleine neushoorntje Marius zijn papa kwijt. Volg hem door het knisperende voelboekje heen, waar hij andere dieren met hun ouders tegenkomt. Flap extra vakjes open, laat Marius door het gaatje heen koekeloeren en verzin en vertel zelf het verhaal van hoe Marius uiteindelijk in de armen van zijn papa thuiskomt. Dit schattige zachte boekje is superleuk voor jonge kinderen om lekker te ontdekken, voelen en samen verhalen te vertellen.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Denken en gedrag
Afmetingen:19 x 19 cm
Materiaal:Katoen & Polyester
EANcode 9782930417684

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.