€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens boek Jack brult
Aantal: 1
Uw prijs
25,95

Lilliputiens boek Jack brult

Artikelnr 83081
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,95

In het boekje 'Jack brult' van Lilliputiens (83081) volg je Jack de leeuw in zijn brullende avontuur door de jungle. Met het bijbehorende zachte vingerpopje ga je samen met je kindje langs alle bladzijden, waar hij verschillende dieren tegenkomt die allemaal anders reageren op zijn gebrul. De neushoorn wordt boos, de krokodil moet huilen en de maki moet lachen! Het boekje is lekker zacht, knispert, bevat verschillende leuke flapjes en heeft een spiegeltje op de laatste bladzijde, om te kijken of jij ook moet lachen om Jack. Brul en lach je mee? 'Jack Brult' van Lilliputiens is leuk om samen met je kleintje te lezen en ermee e spelen.

Leerdoelen Fantasie
Afmetingen:16 x16 cm
Materiaal:Polyester
EANcode 9782930417608

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.