€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Boek''De wolf en de 7 geitjes
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Lilliputiens Boek''De wolf en de 7 geitjes

Artikelnr 83080
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Beleef het spannende sprookje van de Wolf en de zeven geitjes met het stoffen sprookjes-doeboek van Lilliputiens (83080)! Dit stoffen boek vertelt aan de hand van allerlei flapjes en leuke ontdekkingen het sprookje over hoe het kleinste, slimste geitje de wolf ontkomt door in de klok te verstoppen, en samen met mama-geit al zijn broertjes en zusjes redt! Ook laat het kinderen kennismaken met de verschillende sluitsystemen zoals knopen, strikken en ritsen. Met de verschillende flapjes, stofjes en andere losse elementen is dit stoffen sprookjesboek een leuk en taalloos speelboek, waar je zelf verhalen bij kunt verzinnen of juist het bekende sprookje kunt beleven.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie
Afmetingen: 28 x 22.5 x 4 cm
Materiaal: 100% Polyester
EANcode 9782930417592

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.