€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba stoffen boekje Aap Lino
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Haba stoffen boekje Aap Lino

Artikelnr 303000
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,95

Dit lieve aapje Lino van Haba zal je baby/dreumes direct aanspreken. Het is een knuffelboekje (303000) met leuke knispergeluiden, een piepgeluid en op de laatste bladzijde van zijn buik een mooi spiegeltje om lekker naar jezelf te kunnen kijken. Haba heeft gebruik gemaakt van verschillend aanvoelende stofjes, waardoor de tactiele waarneming van je kleintje direct geprikkeld zal worden. Haba heeft tevens een bandje met klittenband aan de aap vastgemaakt, zodat je Lino overal aan vast kunt maken. Als je kleintje dan bijvoorbeeld in de maxi cosi of de buggy zit, kan de aap niet vallen. Heel gemakkelijk!

Leerdoelen Onderzoeksdrang
Afmetingen:ca. 25 x 25 x 7 cm
EANcode 4010168228266

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.