€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eerste poppenboek
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Eerste poppenboek

Artikelnr 1004363
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Dit leuke zachte boekje heeft op elke bladzijde een vakje waar je een vingerpoppetje in kunt stoppen. De boerderijpoppetjes kun je leuk laten bewegen op jouw vingers, dat zal jonge kindjes heel erg boeien. Er zitten 5 verschillende figuurtjes bij waar je grappige verhaaltjes mee kunt bedenken. Baby's kunnen door het volgen van de vingerpoppetjes leren op verschillende afstanden te focussen. Als de baby wat ouder is, kun je de popjes in de vakjes doen en ze er tijdens het lezen van het boek uit laten halen. Daarbij kun je natuurlijk ook mooi wat vertellen over de huisjes van de dieren. De bladzijden zijn gevuld met krakend materiaal waar baby's gek op zijn. Het boek kan in de machine gewassen worden.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Rollenspel
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 15 x 15 cm boekje, vingerpopjes ca 8 cm
EANcode 5011979565150

Over Galt

Galt is een merk afkomstig uit Engeland. Het speelgoed heeft veel kleur en is bedacht om kinderen spelenderwijs van alles te laten leren. Galt heeft speelgoed ontwikkeld voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 10 jaar.
De Horlepiep verkoopt van Galt een aantal leuke producten voor baby's en de eerste jaren daarna. Daarnaast ook veel mooie puzzels, knutselspullen en ontdekdozen voor de wat oudere kinderen.