€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Large Basil
Aantal: 1
Uw prijs
23,75

Large Basil

Artikelnr J4572
Levertijd Direct leverbaar
€ 23,75

Deze Large Basil knuffel heeft hele zachte lieve kleurtjes, een guitig figuur (lang en wat slungelig) en een vrolijk gezicht. De knuffel is van het merk Corolle, die voornamelijk veel poppen in de collectie heeft. Een heel lief vriendje voor kleine meisjes.

Leerdoelen Geen
afmeting:24 cm
EANcode 027084323856

Over Corolle

Corolle is een Franse poppenfabrikant die ernaar streeft om poppen er zo echt mogelijk uit te laten zien en ook probeert de poppen zo echt mogelijk aan te laten voelen. Voor elke leeftijd/fase in de ontwikkeling van kinderen heeft Corolle een pop bedacht zodat de poppen 'meegroeien' met de kinderen.  zo heb je BabiCorolle (eerste poppen, vanaf de geboorte), Mon Premier (eerste echte babypop 30cm), Mon Classique (babypop voor 3 jaar en ouder van 36cm. en 42cm.), Mademoiselle (pop met haar voor 3 jaar en ouder van 36 cm. en 42 cm.) en Les Chéries (pop voor 4 jaar en ouder, luxe uitvoering van Barbie). De poppen hebben allemaal een zacht vanillegeurtje waardoor ze door kinderen nog liever geknuffeld worden en in hun harten worden gesloten.
De poppen en de poppenkleding van Corolle zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau.