€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Marius schattenbewaarder
Aantal: 1
Uw prijs
79,95

Lilliputiens Marius schattenbewaarder

Artikelnr 83063
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,95

Wil jij Marius' nieuwe vriendje zijn? Er valt namelijk van alles met hem te ontdekken met deze schattenbewaarder van Lilliputiens (83063)! Zijn mooie grote hoorn maakt een knispergeluidje, in zijn poot zit een belletje, en op zijn rug zitten een ananas-spiegeltje en een toekan die je met klittenband los kan maken, en die een grappig piep-geluidje maakt! Verder kan Marius gemakkelijk opgehangen worden aan één van zijn oren, en zit er een leuk watermeloen- opbergzakje op zijn zijkant. En dat is nog niet alles: Marius' grote mond is namelijk de perfecte plek om jouw mooiste spulletjes veilig te bewaren! In zijn warme, zachte buik bewaart hij al jouw schatten, of dit nu speeltjes, knuffeltjes of je favoriete pyjama zijn.

Leerdoelen Onderzoeksdrang
EANcode 5414834830637

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.