€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knuffel paard
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Knuffel paard

Artikelnr 42843
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Dit lieve, zachte en wollige paard is heerlijk om mee te knuffelen. Ook is hij erg leuk om op jouw kamertje neer te zetten en naar te kijken. Het paard heeft lieve kleine glanzende oogjes en veel vrolijke kleurtjes in zijn manen, staart en pootjes. De manen bestaan uit verschillende stofjes dus dat zal zeker uitnodigen tot voelen en wriemelen. Wil jij zijn vriendje zijn?Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit speelgoed. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmetinglengte 45 cm (kop tot pootjes/voetjes)
EANcode 4001190428434

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.