€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sweety Kat Patchwork
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Sweety Kat Patchwork

Artikelnr 42842
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Deze lieve Sweety kat Patchwork knuffel van het merk Sigikid is gemaakt van heerlijk zachte materialen en de kat heeft echt een heel lief snoetje. Je kunt deze kat van Sigikid lekker achter je aan slepen aan zijn lange slungelpoten. De Sigikid knuffel mag met de hand gewassen worden. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit speelgoed. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Zo ook deze karakteristieke lapjeskat.

Leerdoelen Geen
EANcode 04001190428427

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.