€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikd Beasts Trudel Trude sloth
Aantal: 1
Uw prijs
49,95

Sigikd Beasts Trudel Trude sloth

Artikelnr 42279
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,95

Dit is Trudel Trude, de pluizige, grappige luiaard uit de Sigikid Beasts serie (42279). Doe maar rustig aan, want deze zachte vriendelijke knuffel heeft werkelijk álle tijd! Met haar lange armen en benen bungelt ze lekker rond, en haar echte net-uit-bed-ook raakt nooit uit de mode. Trude is een bijzonder vriendje die alle geduld van de wereld heeft, dus knuffel met haar of tel haar verhalen: Trudel Trude is alles best!

Leerdoelen Fantasie
Machinewas:30 graden
Afmetingen:40 x 15 x 10 cm
EANcode 4001190422791

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.