€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Haas Signature Collectie
Aantal: 1
Uw prijs
35,95

Sigikid Haas Signature Collectie

Artikelnr 41935
Levertijd direct leverbaar
€ 35,95

Dit lieve haasje van de signiture collectie van Sigikid (41935) is de perfecte lievelingsknuffel voor jouw kindje. Door haar lieve gezichtje en zachte vacht is dit haasje een echt knuffeldier. Ze heeft iets dunnere armen en benen zodat jouw kleintje haar makkelijk vast kan pakken. Door haar roze sokjes en een jurkje is het een echte meisjesknuffel. De knuffels van Sigikid worden gemaakt met alleen maar veilige materialen.

Leerdoelen Geen
EANcode 4001190419357

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.