€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Beasts Taste of Tropics croco
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Sigikid Beasts Taste of Tropics croco

Artikelnr 38940
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Deze zachte krokodil Taste of Tropics van Sigikid Beasts (38940) is een echte design-knuffel met smaak! Zijn vrolijke grijns maakt dat je je al snel welkom voelt... voor een fijne knuffel! ToT (zoals zijn vrienden hem noemen) houdt van biefstuk, muziek van Beethoven en een knusse avond op de bank. Zijn zilveren stekels zijn van tweed gemaakt, en zijn groene huid is van glimmend velours. De Sigikid BeastsTown serie is speciaal ontworpen voor volwassenen. Elke knuffel is karakteristiek en bijzonder, en is ontworpen met aandacht voor vorm en bijzondere materialen. Echt design - knuffels zijn voor iedereen!

Leerdoelen Geen
Hoogte:44 cm
EANcode 4001190389407

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.