€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Hond Lange armen Kuschlis
Aantal: 1
Uw prijs
32,95

Sigikid Hond Lange armen Kuschlis

Artikelnr 38815
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,95

Deze lieve hond van Sigikid is zo ontzettend zacht, dat je deze hond wil blijven aaien! De hond heeft lange slungelarmen en een bolle buik en je zult zien dat dit hondje van Sigikid het liefst overal mee naar toe gaat! Dit hondje heeft een oudroze sjaaltje met sterretjes om de hals. Dit sjaaltje is met een klein steekje vastgezet. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit speelgoed. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Deze hond komt uit de Kuschlis-collectie van Sigikid.

Leerdoelen Geen
EANcode 4001190388158

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.