€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts Duchess of Hampershire
Aantal: 1
Uw prijs
64,95

Beasts Duchess of Hampershire

Artikelnr 38675
Levertijd
€ 64,95

De Duchess of Hampershire van Sigikid is een highclass dameshond die voor niemand aan de kant gaat. Ze leeft een luxe leven in haar appartement in Hampershire. Ze heeft onzettend veel geld wat ze graag uitgeeft. Ze houdt ervan uit eten te gaan in het hondenhotel om daar een kommetje dure brokken eten. Daarnaast wandelt ze iedere zondag trouw naar de honden trim salon waar ze haar vacht laat borstelen en föhnen en haar staart laat touperen voor extra volume. De Duchess van Sigikid is scherp als een kat en is begint direct te blaffen als er iemand haar territorium binnenkomt. Ze is ook een ontzettende schat en ligt het liefst bij iemand op schoot die haar helemaal vertroeteld. Wordt jij haar nieuwe baasje?

Leerdoelen Fantasie
Materiaal:Polyester en pluche
Afmeting:53 cm x 15 cm x 18 cm
EANcode 4001190386758

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.