€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts Shiny Tiny
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Beasts Shiny Tiny

Artikelnr 38623
Levertijd direct leverbaar
€ 54,95

Shiny Tiny, is de half-zus van de hooghartige poedel Diva Regretto Rigoletto. Ze is niet erg makkelijk in het contact en wilde dan ook niet zomaar aansluiten bij een nieuwe hondenroedel toen ze vorig jaar naar Beaststown kwam. Uiteindelijk heeft Viecher Riecher haar met zijn charmes overtuigd. Ze lijkt dan nog wel steeds verlegen, maar niets is wat het lijkt....... Shiny Tiny is ontzettend zacht en is mooi gekapt zoals een poedel eruit hoort te zien. Ze heeft prachtige blauwe ogen, een spitse neus en een parmantig bolletje aan het eind van haar staart. Een geweldige knuffel met karakter!

Leerdoelen Geen
afmeting:ca 30 cm hoog (in zit )
wasbaar:30 graden, wolwasprogramma
EANcode 4001190386239

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.