€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts, Muis LaLa Langweile
Aantal: 1
Uw prijs
42,95

Beasts, Muis LaLa Langweile

Artikelnr 38606
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,95

Lala werkte lange tijd op kantoor maar raakte ontzettend verveeld door zich elke dag weer door allerlei papierwerk heen te moeten worstelen. Hoewel Lala van wilde spelletjes houdt, is ze ook gehecht aan haar imago als kleine, kwetsbare en knuffelbare muis...maar wacht maar tot ze op gang komt.....In ieder geval is Lala voor jou een super leuke en ontzettend bijzondere en zachte knuffel.

Leerdoelen Geen
afmeting:ca 20 cm (lijf muis)
EANcode 4001190386062

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.