€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts Hond Watson Boston
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Beasts Hond Watson Boston

Artikelnr 38604
Levertijd direct leverbaar
€ 54,95

Een nieuwe hond in de serie Beasts van Sigikid. Hond Watson Boston is een gezellig dikkerdje, maar met zijn korte pootjes loopt hij toch gewoon overal heen hoor! Andere honden pesten hem er wel eens mee, maar daar trekt hij zich niets van aan. Watson Boston wil graag jouw knuffelmaatje worden. Een trouwe viervoeter, vriend voor het leven!

Leerdoelen Geen
afmeting:ca 30 cm
EANcode 4001190386048

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.