€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts Muesli Muis
Aantal: 1
Uw prijs
39,99

Beasts Muesli Muis

Artikelnr 38483
Levertijd Direct leverbaar
€ 39,99

Deze Beasts Muesli Muis is een ontzettend zachte, knuffelige muis.Hij is gemaakt van pluche van een korte vezel. Deze muis is zowel voor groot als klein en zal in elke volwassene het kind wakker maken.' You are never too old for cuddling' Deze zin is helemaal van toepassing op de Sigikid BEASTS-collectie. Deze muis houdt voor het ontbijt van heerlijke granen en vervolgens salade met verse kruiden in de avond. En als tussendoortje neemt hij een sterk ruikende kaas. Alles biologisch, deze muis groeide nl. ook op in een kleine biologische winkel in Berlijn.Daarna kwam hij in een andere stad terecht, waar hij zo nu en dan een stukje chocolade eet, als niemand kijkt. Dit geheim zou hij graag met jouw willen delen.

Leerdoelen Geen
MateriaalPluche van een korte vezel
Type kindAlle kinderen
Afmeting23x20x14
EANcode 4001190384839

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.