€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Beasts Ever clever fox
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Sigikid Beasts Ever clever fox

Artikelnr 38410
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Deze 'Ever Clever fox' van de Sigikid Beasts serie (38410) was altijd al de sluwste van het hele bos! Tegenwoordig is de pluizige vos niet meer uit op jagen en avonturen beleven, en knuffelt hij liever op de bank met een kind óf met een volwassene! De Sigikid Beasts lijn is namelijk speciaal ontwikkeld voor volwassenen, omdat die het óók verdienen om in stijl te knuffelen als ze dat willen. De karakteristieke stijl van de Beasts knuffels komt ook zeker terug in deze grappige vos, met zijn pluizige staart en baard. Een leuk cadeau voor kinderen, maar ook stoer en origineel op de bank in de woonkamer.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:36 x 18 x 19
Materiaal:100% Polyester
EANcode 4001190384105

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.