€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knuffelmuis Sweety
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Knuffelmuis Sweety

Artikelnr 38385
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Wat een gezellige knuffelmuis is dit! Hij kan goed zelf zitten zodat hij op jouw kamer ergens een leuk plekje kan krijgen. Zijn vachtje is ontzettend zacht en zijn lange armen en benen zorgen ervoor dat het heel erg fijn is om met hem te knuffelen. Het vachtje van de muis en zijn gebreide broekje geven hem een grappige nostalgische look. De uiteinden van zijn pootjes en de binnenkant van zijn oren zijn voorzien van verschillende lapjes. Een lief vriendje waar je waarschijnlijk ook heel lekker mee zal gaan slapen!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 50 cm
EANcode 4001190383856

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.