€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knuffelaap Sweety
Aantal: 1
Uw prijs
47,50

Knuffelaap Sweety

Artikelnr 38382
Levertijd Direct leverbaar
€ 47,50

Wat een lieverd, deze aap met zijn slungelige armen en benen! Ook heeft hij een lange zachte staart waar je fijn mee kunt knuffelen. De aap kan goed zitten en als hij je aankijkt met zijn schattige zwarte oogjes, zie je meteen dat hij vriendjes met je wil worden. Het gebreide truitje en zijn vachtje met op zijn pootjes verschillende lapjes, geven het lieve aapje een leuke nostalgische look. Een heerlijke zachte knuffel waar je waarschijnlijk ook heel lekker mee kunt slapen!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmetingca 50 cm
EANcode 4001190383825

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.