€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts Beer 'Not good enough
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Beasts Beer 'Not good enough

Artikelnr 38315
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

De beasts-serie van het merk Sigikid bestaat onder andere uit dit prachtexemplaar: de 'not-good-enough-beer. Hoe kan deze beer nou niet goed genoeg zijn? Zijn guitige ribstof snuit en enigszins schele ogen toveren direct een lach op je gezicht als je hem aankijkt. De beasts van Sigikid zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar zijn zeker ook gemaakt met een knipoog naar volwassenen die een knuffel nog zeker kunnen waarderen. Staat ook leuk in het interieur, zo'n gezellig beast van Sigikid in je luie stoel bijvoorbeeld of op kantoor naast je computer? Dit beast vrolijkt iedereen overal op!

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca, 39 cm lengte
EANcode 4001190383153

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.