€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts paard 'Champ Jump'
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Beasts paard 'Champ Jump'

Artikelnr 38313
Levertijd direct leverbaar
€ 59,95

Champ Jump is een bijzonder knuffelpaard uit de Beastst-serie van Sigikid. Hij wilde altijd al een jumper worden. Een internationaal kampioen! Hij trok zich niks aan van de sarcastische opmerkingen van anderen en ging naar een grote wedstrijd voor een interview. Daar werd zijn talent onmiddellijk herkend - maar niet als een jumper. Hij werd een western paard en won hiermee heel veel prijzen. Tegenwoordig vertelt hij verhalen over zijn fantastische carrière waar hij natuurlijk zo trots op is als........................een paard!

Leerdoelen Geen
afmeting:ca 52 cm
EANcode 4001190383139

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.