€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Igel, Sweety
Aantal: 1
Uw prijs
37,50

Igel, Sweety

Artikelnr 38302
Levertijd Direct leverbaar
€ 37,50

Deze egel is een lief, zacht knuffeldier, met op zijn rug allemaal verschillende stoffen stekels in driehoekvorm en losse lintjes. De egel heeft lieve kleine glanzende oogjes en veel vrolijke, fascinerende kleurtjes in zijn stekels en pootjes.De stekels bestaan uit verschillende stofjes en lintjes, wat zeker zal uitnodigen tot voelen en friemelen.Wil jij zijn vriendje worden? Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit knuffels. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. De egel mag gewassen worden op 30gr.

Leerdoelen Geen
MateriaalBuitenkant: microfaser, Vulling: polyester
Type kindAlle kinderen
Afmeting24x15x15 cm
EANcode 4001190383023

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.