€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Remy Remember, Beasts
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Remy Remember, Beasts

Artikelnr 38254
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Schitterende knuffel, Remy Rember, uit de Beasts serie van Sigikid heeft een knoop om te onthouden dat hij iets niet moet vergeten.De Beasts van Sigikid zijn zo verschrikkelijk mooi dat je ze allemaal wel zou willen hebben. Met de Beasts is knuffelen niet meer alleen voor kleine kinderen! Zet een Sigikid Beast naast je computer op kantoor en je hebt de hele dag een glimlach op je gezicht!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting40x18x20 cm
EANcode 4001190382545

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.