€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Kiez Miez, Beasts
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Kiez Miez, Beasts

Artikelnr 38243
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Kiez Miez is een hele lieve en stoere kat. Hij heeft veel rondgezworven door de stad en wist overal wel een warm plekje te vinden door in open raamvensters naar binnen te kruipen. Zo kwam hij de strenge winters wel door! Maar na jaren van huis naar huis te hebben gezworven, heeft Kiez Miez nu behoefte aan rust en een gezellig vast plekje. Hij wil graag jouw hart veroveren en gezellig bij jou blijven wonen. Word jij zijn nieuwe huisgenootje? Kiez Miez kan een vriend voor het leven zijn!De beasts van Sigikid zijn samen een serie van bijzondere knuffels met allemaal zo hun eigen karakter. Ze zijn vooral alles behalve gewoon!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting35x15x14 cm
EANcode 4001190382439

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.