€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Beasts Last minute Lu
Aantal: 1
Uw prijs
34,95

Sigikid Beasts Last minute Lu

Artikelnr 381032-9
Levertijd Direct leverbaar
€ 34,95

Hondenvriend of geen hondenvriend? Bij deze Sigikid knuffel uit de Beast Town collectie maakt het niet uit!. Deze Last Minute Lu is gewoon té komisch! Dit witte hondje met zijn pluizige lange oren, pluizige nekharen en een pluizig staartje, heeft een lekker zacht kortharig lijfje. Het hondje loenst een beetje en heeft een lange tong, maar ach, dat maakt 'm nu juist zo schattig! Deze knuffel is voor jong én oud, want zeg nu zelf....dit Sigikid hondje uit de Beast Town collectie kan jouw interieur toch zeker altijd wel opvrolijken! Alle Beast Town-dieren hebben hun eigen verhaal en zo ook deze hond Last Minute Lu. Zijn grootste passie is namelijk reizen en daarom heeft hij in Beast Town zijn eigen last-minute reisagentschap. Hij adviseert graag spectaculaire bungee-jumps en weet je wat het speciale is? Bij de meeste uitjes gaat hij zelf mee. Wel last-minute, je weet pas op het laatste moment of meneer Lu mee gaat!

Leerdoelen Geen
Afmetingen:ca. 24 x 12 x 24 cm
Materiaal:vulling 100 % polyester
EANcode 4001190388103

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.