€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sigikid Beasts Kat Macchiato
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Sigikid Beasts Kat Macchiato

Artikelnr 38057
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Deze kat Macchiato uit de Beasts Town collectie van Sigikid is een prachtige design kat. De kat Macchiato is opgegroeid in de buurt van Verona in een espressobar. Ze wilde graag acteur worden en heeft zich ook opgegeven voor een casting in Hollywood. Zijn vacht is echt uniek. De knuffels uit deze collectie zijn voor alle leeftijden, je bent tenslotte nooit te oud om te knuffelen. Een Beast koop je voor het leven. Elke Beast heeft een ziel en eigen persoonlijkheid.

Leerdoelen Geen
EANcode 4001190380572

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.