€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Beasts Paradont Hase
Aantal: 1
Uw prijs
62,50

Beasts Paradont Hase

Artikelnr 38055
Levertijd direct leverbaar
€ 62,50

Deze Paradont Haas is een te gekke knuffelhaas voor jong en oud. De haas houdt enorm van knuffelen en zal echt van je houden en je bewonderen. De Paradont haas is gek op worteltjes....maar met zijn chronische tandvleesaandoeningen, kan ie alleen maar zacht voedsel eten. Hij houdt van griesmeel en rijstpudding, de andere hazen maken er constant grapjes over. Hij is op zoek naar een vriend, die begrip voor hem heeft en waar ie samen mee kan eten. En wanneer het weer tijd is om een bezoek aan de tandarts te brengen, vind ie het fijn dat je hem kalmeert, door zachtjes over zijn lange oren te aaien. Veel knuffelplezier gegarandeerd!

Leerdoelen Geen
EANcode 4001190380558

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.