€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ach Goood!,Beasts
Aantal: 1
Uw prijs
42,50

Ach Goood!,Beasts

Artikelnr 37730
Levertijd Direct leverbaar
€ 42,50

Ach goood! is een hele fijne trouwe vriend. Hij zal je niet gauw alleen laten en hij volgt je het liefste overal waar je naartoe gaat. De beer houdt heel erg van nieuwe dingen uitproberen en wil graag van alles leren. Ach goood houdt enorm van knuffelen en zal echt van je houden en je bewonderen. Veel knuffelplezier gegarandeerd!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting36x13x13 cm
EANcode 4001190377305

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.