€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Zachte knuffelbeer
Aantal: 1
Uw prijs
27,50

Zachte knuffelbeer

Artikelnr 37028
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,50

Deze knuffelbeer van Sigikid is ontzettend zacht en zal daarom snel een gewaardeerd vriendje zijn. Hij kan goed zelf zitten, dus hij zal ook leuk op een kinderkamer staan.

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting32x15x14 cm
EANcode 4001190370283

Over Sigikid

Sigikid is een Duits familiebedrijf dat in 1856 is opgericht. Het bedrijf heeft zich steeds verder ontwikkeld met een breed scala aan producten voor alle leeftijdsgroepen. Sigikid is een vooraanstaande fabrikant van topkwaliteit zacht speelgoed, knuffels en leuke accessoires voor kinderen. De producten van Sigikid zijn van een uitzonderlijke kwaliteit en altijd zeer bijzonder van ontwerp. Bij de ontwerpen worden zachte materialen gebruikt,om kinderen bij aanraking een plezierig en zacht gevoel te geven. Dat is waar Sigikid veel waarde aan hecht. Sigikid's slogan is dan ook: "Knuffelen bevordert onze sociale vaardigheden en de mogelijkheid om anderen liefde te geven".  
Sigikid onderscheidt zich door naast knuffels die specifiek ontworpen worden voor kinderen, ook design knuffels voor de volwassenen/ verzamelaars in het assortiment te hebben, de welbekende Beasts. Een voordeel van Sigikid is dat hun knuffels langdurig in het assortiment blijven, zodat de lievelingsknuffel van uw kind altijd gemakkelijk bij te bestellen is. Sigikid heeft een groot aanbod van knuffeldoekjes, maar ook vele muziekknuffels die leuk zijn voor het slapen gaan.