€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff Winnie the Pooh 25 cm.
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Steiff Winnie the Pooh 25 cm.

Artikelnr 290077
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Deze lieve Winnie the Pooh knuffel van de Steiff Disney babycollectie (290077) wil jouw beste vriendje worden! Het superzachte, lichtgekleurde pluche is geschikt voor de allerkleinsten en voelt lekker aan. Het lichtroze truitje dat hij draagt, kan aan en uitgetrokken worden. In zijn buikje zit een piepgeluidje, dat je hoort wanneer je erop drukt, en in zijn oor zit knisperfolie. Zo kan je kindje niet alleen met lekker met hem knuffelen, maar ook nog vanalles aan hem ontdekken. De ogen van deze knuffel zijn geborduurd, en kunnen dus niet loslaten. Een volledig veilige en fijne knuffel, ook erg leuk als kraamcadeau! Deze Winnie the Pooh knuffel heeft de bekende Knopf im Ohr waar de kwaliteit van Steiff aan te herkennen is.

Leerdoelen Geen
Afmetingen:25 cm.
Materiaal:Polyester, synthetisch vulmateriaal
OgenGeborduurd
EANcode 4001505290077

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!