€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hoppi bungelend konijn 26 cm.
Aantal: 1
Uw prijs
74,50

Hoppi bungelend konijn 26 cm.

Artikelnr 280344
Levertijd Direct leverbaar
€ 74,50

Hoppi (280344) van Steiff is zo zacht dat je er wel mee wil blijven knuffelen. Dit lieve haasje Hoppi van Steiff heeft een prachtige vacht met verschillende tinten en grote trouwe ogen die je steeds aan zullen kijken. Het sjaaltje van deze Steiff haas Hoppi kan aan twee kanten gedragen worden, paars en blauw. De haas heeft niet alleen veiligheidsogen, maar heeft ook het gele 'knop in oor-label', dat aantoont dat deze haas origineel van Steiff is en uit de beste familie komt. De Steiff haas kan in de wasmachine op 30 graden gewassen worden. Je zult op slag verliefd zijn, Hoppi is een vriendje voor het leven!

Leerdoelen Rollenspel
Afmetingen:26 cm
Materiaal:zacht pluche; 84% acryl, 16% polyester, vulling polyester
EANcode 4001505280344

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!