€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lumpi Golden Retriever puppy 20 cm.
Aantal: 1
Uw prijs
29,95

Lumpi Golden Retriever puppy 20 cm.

Artikelnr 242595
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,95

Deze Golden Retriever puppy van het merk Steiff is gemaakt van prachtig materiaal en ook de vulling voelt zo heerlijk dat het hondje eenmaal vast, niet meer zal worden losgelaten! Het is een lief en zacht hondje. Erg soepel en gedeeltelijk gevuld met kleine korreltjes waardoor de knuffel in allerlei posities neergezet kan worden. Een heerlijk knuffeltje voor baby's. Lumpi is handgemaakt en heeft veiligheidsogen en heeft ook het gele 'knop in oor-label', dat aantoont dat ze orgineel van Steiff zijn en uit de beste familie komen. En van deze puppy is dus ook nog een moederhond verkrijgbaar. Hij kan in de wasmachine op 30 graden gewassen worden.

Leerdoelen Geen
Materiaalzacht pluche
Type kindAlle kinderen
Afmeting18x8x9 cm
EANcode 4001505242595

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!