€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff Flummi Haas 24 Beige zittend
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Steiff Flummi Haas 24 Beige zittend

Artikelnr 080906
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Dit lieve haasje Flummi van Steiff (080906) heeft het aller-allerzachtste vachtje om heerlijk te knuffelen! Dankzij haar grote voeten kan ze zelf stevig overeind blijven zitten, en past ze dus overal: op je bed, op de bank, of in de kast... Haar pluizige staartje en nét zo pluizige wangetjes zijn van lang wit pluche, en rondom het gezicht heeft deze haas aan de hand van airbrush genuanceerde kleurschakeringen gekregen. Een superzacht knuffelkonijn met een snoezige uitstraling, uiteraard voorzien van het officiële gele Steiff label en de roestvrijstalen 'Knopf im Ohr'.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Hoogte:24 cm
Wasbaarheid:Machinewasbaar op 30 graden.
Materiaal:100% Polyester
EANcode 4001505080906

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!