€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff Lenny Labrador blond liggend 23 cm.
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Steiff Lenny Labrador blond liggend 23 cm.

Artikelnr 076893
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Deze lieve knuffel labrador Lenny van Steiff (076893) zal gauw je vriendje zijn. Deze labrador knuffel is gemaakt van super zacht pluche, welke gemaakt is van gerecyclede PET flessen, om zo de voetafdruk te verminderen. De knuffelhond is uit de serie 'Teddies for tomorrow. De knuffelhond heeft een vacht van zacht geweven pluche en voelt super zacht en natuurlijk aan. Hiermee hoopt Steiff een steentje bij te dragen aan het verbeteren van onze planeet.

Leerdoelen Gevoel en impuls, Fantasie
Afmeting:23 cm.
Wasbaar:30 gr. wolwasprogramma
Materiaal:100% polyester, vulling synthetisch materiaal, gemaakt van gerecyclede PET-flessen
EANcode 4001505076893

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!