€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff National Geographic Sheila babyzeehond 23 cm.
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Steiff National Geographic Sheila babyzeehond 23 cm.

Artikelnr 063688
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Deze mooie baby zeehond Sheila uit de National Geographic serie van Steiff (063688) lijkt wel levensecht! Tot aan de ruwe vlekjes op haar lichtgrijze vachtje, haar zachte snorharen en stevige flippers lijkt deze knuffel op een echt zeehondje. De kleurschakeringen in haar vacht zijn met airbrush aangebracht, waardoor de vacht er natuurlijk en dynamisch uit ziet. Dit zeehondje heeft veiligheidsogen, een zachte neus en het bekende gele Steiff label, bevestigd met de roestvrijstalen Knopf im Ohr, het teken van een ├ęchte Steiff knuffel. Een prachtig knuffelbeest, ook voor verzamelaars!

Leerdoelen Geen
Grootte:26 cm
Wasbaarheid:Machine wasbaar op 30 graden.
EANcode 4001505063688

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!