€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Klassieke Teddybeer 25
Aantal: 1
Uw prijs
124,95

Klassieke Teddybeer 25

Artikelnr 028786
Levertijd Direct leverbaar
€ 124,95

Dit lieve beertje van Steiff is gemaakt naar orginele patronen uit de goede oude tijd van Steiff en natuurlijk uit de mooiste stof samengesteld. Het is een beer uit de Classic-Serie van Steiff. Dit beertje is gemaakt van het fijnste mohairplusch van de Angora-geit, dit is het klassieke materiaal voor teddyberen. Het is wonderschoon materiaal, maar blijft ook mooi.De beer is volledig geschijfd, wat beteknt dat ze haar benen en armen kan bewegen. De uitdrukking van deze beer is uniek, wat natuurlijk typisch Steiff is. Het beertje mag evt. met de hand gereinigd worden. Deze beer heeft een gele 'knop in oor-label', dat aantoont dat deze beer orgineel van Steiff is en uit de beste familie komt.

Leerdoelen Geen
Materiaal:mohair pluche van de angora geit
Afmeting:24 cm. lengte x 17 cm.
EANcode 4001505028786

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!