€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Teddybeer Elmar 32 goudbruin
Aantal: 1
Uw prijs
64,50

Teddybeer Elmar 32 goudbruin

Artikelnr 022456
Levertijd direct leverbaar
€ 64,50

Deze Steiff beer Elmar 32 goudbruin (022456) is een klassieker, onder de Steiff-beren. Elmar is handgemaakt van materialen van goede kwaliteit. Door vijf schijven kan Elmar zijn armen, benen en hoofd bewegen. Je kunt deze beer zittend neerzetten doordat de poten draaibaar zijn. Een vriendelijke berenvriend om mee te knuffelen, te spelen of als pronkstuk op je kamer. Een teddybeer die je direct in je hart zult sluiten. Elmar zijn vacht is goudbruin van kleur en zijn ogen zijn tweekleurig: zwart en bruin. In het oor van Elmar zit een klein knopje, dit knopje geeft aan dat de beer authentiek van Steiff is. Karakteristiek voor beer Elmar zijn de lange poten, net als de oudere modellen van Steiff en de bult in zijn nek die doet denken aan de bouw van een echte beer.Deze beer is geschikt voor alle leeftijden. Steiff bestaat al sinds 1880 en wordt gezien als de uitvinder van teddyberen. Steiff produceert eerlijke, kindvriendelijke, milieuvriendelijke, veilige en prachtige producten.

Leerdoelen Geen
afmetingen beer32 x 20 x 10
materiaalpolyester
EANcode 4001505022456

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!