€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Teddybeer Mohair creme 28 cm (collectors)
Aantal: 1
Uw prijs
188,95

Teddybeer Mohair creme 28 cm (collectors)

Artikelnr 021596
Levertijd Direct leverbaar
€ 188,95

Deze verzamelaarsbeer heeft een prachtige vacht van crèmekleurig mohair, is volledig geschijfd en heeft een soepele buik waar een drukstem (piep) in zit. Deze bijzondere teddybeer wordt geleverd in een doos met een certificaat en is nummer 403 van een oplage van 1360 exemplaren wereldwijd, uit de 2016 collectie. De beer heeft een mooi snoetje met zwarte veiligheidsogen, een handgestikte neus en een bult op zijn rug. Deze teddybeer is dus niet bedoeld als speelgoed en verdient vooral een bijzonder plekje bij iemand!

Leerdoelen Geen
Materiaal:buitenkant 50 % mohair, 50 % katoen, vulling 100 % polyester
Afmeting:28 cm
eigenschap:wit label in zijn oor; uit serie Collectors nr 403 van 1360 (gelimiteerde oplage)
EANcode 4001505021596

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!