€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Steiff Teddybeer Molly 22
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Steiff Teddybeer Molly 22

Artikelnr 019647
Levertijd Direct leverbaar
€ 52,50

Dit lieve zachte beertje van Steiff heeft de naam Molly (019647) Het is een fantastisch heerlijk knuffelbeertje voor de allerkleinsten. Een kleintje zal het meteen in zijn hartje sluiten deze lieve beer. De beer is gemaakt van zacht geweven pluche, welke super zacht en natuurlijk aanvoelt en de beer draagt een rode strik. Je mag Molly natuurlijk wassen op 30 gr. als je veel met deze beer hebt gespeeld en hij is misschien een beetje vies geworden. Een prachtig kraamcadeau voor ieder kind.

Leerdoelen Geen
Afmeting:22 cm.
EANcode 4001505019647

Over Steiff

Steiff is een merk dat inmiddels al 135 jaar bestaat. In 1880 is het bedrijf opgericht door Margarete Steiff. Steiff wordt gezien als 'de uitvinder van de teddybeer' en kent inmiddels al een hele geschiedenis.
Margarete Steiff maakte eerst alleen kleding en op een dag maakte zij een knuffelolifantje na van een patroon. Dit vond ze zo leuk dat dit al snel uitgroeide tot het maken van allerlei dierenknuffels. Dit olifantje is nog vaak terug te vinden in afbeeldingen van Steiff.  In de jaren daarna kwamen er helaas veel namaakdieren op de markt, dus verzon Margarete een nieuw en niet verwijderbaar label om haar dieren te onderscheiden van de namaakexemplaren. De oplossing (vanaf 1904) was een metalen knopje in het linkeroor van elk dier te maken. En tot op de dag van vandaag zijn de prachtige knuffels van Steiff te herkennen aan 'de knop in het oor'. "Knopf im Ohr" werd zo het handelsmerk van Steiff.  
De Steiff-knuffels zijn handgemaakt, voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn vrij van metalen (met uitzondering van het knopje in het oor), worden geproduceerd zonder kinderarbeid en veel knuffels zijn wasbaar op 30 graden.
Steiff maakt knuffels van de beste materialen zoals Alpaca, Mohair en hoogwaardig plush dat met verschillende technieken gemaakt wordt (in Europa!) zodat het streelzacht aanvoelt en daarnaast staat voor duurzaamheid. 
Steiff maakt tot op de dag van vandaag klassieke teddyberen, maar ook huisdieren, wilde dieren, bosdieren en knuffeltjes voor de allerkleinsten, maar ook voor de verzamelaar.
Een Steiff knuffel is bijzonder en zul je waarschijnlijk voor je leven bewaren!